VREI SA GATESTI PROFESIONIST?

Atunci pe langa daruire si talent mai ai nevoie si de uneltele necesare!
De la InoxLine - furnizorul tau favorit de solutii Ho.Re.Ca.

DESPRE NOI SERVICII

PORTOFOLIU IMPRESIONANT

Avem deja increderea celor mai mari firme din zona.
Aici puteti vedea cateva proiecte sugestive pentru nivelul la care lucram.

PROIECTELE NOASTRE

CLASIC? MODERN? AMBELE?

Cu InoxLine puteti gasi ceva potrivit pentru orice pretentie si orice volum de lucru

LINII DE PRODUSE


DE CE NOI

Daca vrei sa fi sigur ca investitia ta va rezista cat mai mult si nu adauga costuri noi ci le scade pe cele existente, si doresti ca o echipa de profesionisti sa se ocupe de inima afacerii tale, atunci ai ales firma potrivita.

DESPRE INOXLINE


PROIECTE REALIZATE

Puteti vedea cu ochii vostrii calitatea serviciilor si produselor noastre cat si complexitatea lor - va invitam sa vizulizati galeria de imagini si video-uri direct de la locatiile utilate de catre noi!

PORTOFOLIU


LINII DE PRODUSE

Inox Line ofera o gama larga de produse de calitate superioara pentru afacerea ta indiferent de tipul ei sau de bugetul disponibil. Intra si descopera utilajele care iti vor aduce cel mai mult profit!

PRODUSELE NOASTRE


GATEȘTE SĂNĂTOS!

A gati sanatos nu este doar un tip specific de gatire, este o adevarata arta!
Folosind ultimele tehnologii de la Inox Line, poti asigura un gatit sanatos, rapid si perfect de fiecare data.

Mai multe pe Blog
CALITATEA NU ESTE NEGOCIABILA!

Inox Line a luat fiinta in martie 2007 in Romania, dupa 5 ani de experienta in Ho.Re.Ca. acumulata pe piata spaniola, Inox Line ofera servicii si produse de calitate superioara conform normelor europene din domeniu, privind normele de siguranta a alimentelor si protectie a angajatilor.

Utilajele si echipamente comercializate sunt de ultima generatie, toate conform standardelor specificate in directivelor europene cu referire la norme de siguranta in utilizare, emisii electromagnetice, nivel de zgomot, norme ecologice de utilizare a gazelor poluante care dauneaza stratului de ozon

Respectam normele de siguranta alimentara HACCP aici incluzand si facilitatea demontarii/montarii partilor active si inactive in vederea igienizarii.SUNTEM PESTE TOT!

Am dotat peste 500 de locatii, cu dimensiune medie si mare de la bucatarii pentru restaurante, hoteluri, pizzerii, laboratoare de patiserie si cofetarie, brutarii la bucatarii mobile, fast-food, food trucks, baruri, linii de spalare vesela, spalatorii de rufe, spitale, clinici si multe altele.

Experienta, seriozitatea si sinceritatea ne caracterizeaza. Clientii nostri sunt mai mult decat multumiti si intotdeauna revin cu zambetul pe fata. Incearca si tu experienta Inox Line! Contacteaza-ne acum si spune-ne ce vrei sa faci! 
OFERIM SERVICII COMPLETE
Consultanta de specialitate, Proiectare, Vanzare, Montaj, Garantii, Service post-garantie


OFERIM UTILAJE/MOBILIER SI ACCESORII PROFESIONALE PENTRU:
Restaurante, Hoteluri, Catering, Cofetarii, Patiserii, Gelaterii, Brutarii, Bucatarii mobile, Fast-Food, Food trucks, Baruri, Linii de spalare vesela/cutii, Linii de spalare/uscare rufe, Spitale, Clinici
INOX LINE DISTRIBUTION

Oferim servicii complete de proiectare, vanzare, montaj, garantii și service pentru utilajele profesionale folosite in baruri, restaurante, hoteluri, catering, brutarii, cofetarii, linii de spalare rufe si mobilier pentru spitale și clinici.

Calitatea nu este negociabila!

CONTACT

SC Inox Line Distribution SRL
Oradea, Strada Primariei nr. 31

Tel.: 0747 761 756 & 0744 750 077

Formular de contact email

TOP

PROMOȚII

Intotdeauna avem o reducere sau o oferta speciala pentru tine!

VEZI PROMOTIA

PROMOȚII